Prevessin
France, 2012-2014

The site is an extensive, elongated green area hidden by the foliage of the large trees surrounding it. The house is built on three storeys while retaining small base dimensions to the benefit of the garden. The monolithic fa├žade offers a glimpse of the spacious interior through broad windows. The rooms create the impression of a layered structure with an extended stairwell connecting the three floors. This generates varying visual perceptions both inside and outwards. The ground floor houses the common areas, while the first upper level is intended for the children and the second floor is occupied by the parents.

Private commission
Client: Anna Porta, Raphael Moene
Project team:  Claudius Fruehauf, Guillaume Henry, Carlos Viladoms, Guillermina Cecci

Prevessin